TomÓra

Órákról és órás szerszámokról. Órás szakmai fogásokról és műveletekről órarajongótól órakedvelőknek!

2010. november 27., szombat

Horometer (a csomag)

Egyik előző bejegyzésem után kiderült, hogy az óra pontosság mérő készülékem tulajdonképpen kétlaki. A fejlesztő csapat szétválása a hozzám került készüléken is nyomon követhető volt: a készüléken Compu-Tik felirat volt olvasható a meghajtó programja azonban már Horometer-es volt. Ez az állapot okozott némi zavart, amit egy váratlan megkeresés feloldott. A Horometer fejlesztői (www.horometer.com) ajánlattal leptek meg, miszerint ellátnak egy olyan készülékkel amely autentikusan Horometer-es fejlesztés, sőt különböző érzékelőkkel is gazdagodott a készlet. Egyszerűen nem tudtam ellenállni az ajánlatnak :-). Hiába a kereskedelmi verseny jó dolog! Megérkezett hát a csomag, lássuk a medvét!
A csomagolás európai szintű:


A dobozban a készülék is szépen elhelyezett, megszerkesztett minden, nem a véletlen alapján van összeállítva. Az alapcsomag a készüléket, mechanikus órákhoz a csipeszt, analóg quartz órákhoz az érzékelőt és természetesen a szükséges kábeleket tartalmazza:


Ezen kívül van szerencsém még a készlet részeként birtokolni a hangvillás órákhoz, a digitális órákhoz használatos érzékelőt amely utóbbi egyúttal elem teszter is. A készlet része ezen kívül az az érzékelő együttes amellyel az ingás órák szabályozása is végigvihető.


A készlet együttesen így néz ki:


Sorra meg kell tanulnom az egyes eszközök használatát. Izgalmas lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése